Nekaj obvestil na začetku katehetskega leta

  1. Predstavitev novega gradiva Božje darilo zate za 4. razred osnovnošolske kateheze. Še vedno so možne  spletne prijave za Zoom srečanji v ponedeljek, 5. septembra, in ponedeljek, 12. septembra, ob 20.00.
  1. Izpopolnjevanje iz geštalt pedagogike.
    Če želite poskrbeti za svojo osebno rast in poglobiti strokovne kompetence na področju vzgoje in oznanjevanja, vas vabimo k vpisu. Več informacij lahko dobite na spletni strani Teološke fakultete: https://www.teof.uni-lj.si/studij/studijski-programi/gestalt-pedagogika ali v referatu za izpopolnjevanja (referatizp@teof.uni-lj.si, telefon: 01 232 56 86) in pri skrbnici programa: Iva.NezicGlavica@teof.uni-lj.si.
  1. Duhovno izpopolnjevanje – spodbuda za katehetsko delo

Duhovno izpopolnjevanje na Teološki fakulteti UL je celostni študij za življenje, za osebnostno in duhovno zorenje. Usposablja tudi za spremljanje drugih, posameznikov in skupin na njihovi poti življenja. Program ne omogoča le osebnega študija, temveč tudi duhovna izkustva, kako velik Božji dar je za vsakega občestvo v Kristusovem Duhu, saj študijsko skupino sestavljajo laiki (poročeni, samski, ovdoveli, ločeni, sodelavci v župniji, katehistinje/katehisti, člani različnih duhovnih skupin …), duhovniki ter redovnice in redovniki.

Poteka dve leti, in sicer ob sredah od 16.30 do 20.45. Kdor ne more priti v živo, lahko sodeluje po zoomu.

Več informacij najdete na spletni strani Teološke fakultete ali blogu Duhovno izpopolnjevanje ali referatizp@teof.uni-lj.si (+386 1 2325 686).

Vpis je do 15. septembra 2022 po spletu. Študij se začne s prvo sredo v oktobru 2022.

Vsem želimo modrosti, poguma in blagoslova ob novih začetkih!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja